Beach Cleanup Tour Eindfeest

15-08-2019

Paviljoen Ahoi, Zandvoort
Feestelijke afsluiting
16:00

Kom je ook naar de feestelijke afsluiting van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 op 15 augustus?

Op 15 augustus komen de Noord en Zuid routes van de Boskalis Beach Cleanup Tour bij elkaar in Zandvoort.

Bij strandpaviljoen Ahoi maken we bekend hoeveel afval er dit jaar is opgehaald, hoeveel vrijwilligers daaraan hebben bijgedragen en welke bijzondere afvalitems er gevonden zijn langs de Noordzeekust. Uiteraard proosten we met elkaar op de resultaten.

De Good Fish Foundation zal aanwezig zijn met hun viskar, waar ze lekkere bakjes bijvangst uitdelen. Hiermee laten ze zien dat aangelande bijvangst ook waarde heeft en niet weggegooid moet worden. De Good Fish Foundation stelt zich ten doel de transitie naar een duurzame en verantwoorde visserij en visteelt te bevorderen door de vraag naar goede vis te vergroten en consument en ondernemer te ondersteunen bij een verantwoorde keuze. De stichting richt zich primair op de visaanvoer, verwerking, consumenten, handel en overheid in Nederland en Europa.

Plastic Fantastic is aanwezig met hun mobiele fabriek. Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van 2019 scheiden we tijdens sommige etappes samen met Plastic Fantastic het afval. Plastic wordt gerecycled en als nuttige producten verkocht aan de gemeente. Plastic Fantastic: "Een deel van ingezameld plastic wordt na sortering alsnog verbrand. Wij vinden dat zonde, je kunt er nog zoveel van maken, dat is het idee. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het upcyclen van plastic afval."

 

16.00 Aanvang
17.00 Bekendmaking resultaten 
17.30 Aanvang borrel


Ben je er ook bij? Meld je aan!

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!