Deelnemers van harte welkom!

Ook in 2019 is je hulp weer van harte welkom! Samen de Noordzee en Noordzee stranden schoonmaken. Daar wil je toch ook aan mee doen?!

Achter schermen zijn we keihard aan het werk om er weer een succesvolle tour van de maken die niet alleen nuttig is, maar ook leuk en gezellig. Steeds meer 20-ers doen mee en dat vinden we fantastisch. 

Lees hieronder het dankwoord van onze directeur Floris aan de deelnemers van 2018. We hopen dat je er dit jaar weer bij bent!


Deelnemers 2018 bedankt!

Dag allemaal, 

Wat een geweldige twee weken hebben we gehad! Ontzettend veel dank aan jullie allen! Jullie inzet en enthousiasme hebben deze Boskalis Beach Cleanup Tour tot een groot succes gemaakt. De kust is weer schoon en de bewustwording is verder gestegen. Wij gaan nu (grotendeels achter de schermen) verder met onze campagnes op de meest gevonden items zodat we daar minder en minder van zullen vinden. Zonder de Tour zouden we lang niet zo effectief kunnen zijn. Samen werken we aan een schone en gezonde zee. We houden jullie op de hoogte. Heel veel dank voor alles en tot volgend jaar op het strand!

Namens het hele Beach Cleanup Tour Team en iedereen van Stichting De Noordzee,
Floris van Hest, directeur Stichting De Noordzee

Benieuwd naar de foto's van de Beach Cleanup Tour 2018? Klik hier!

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!