Prijsvraag

Deelnemers aan de Boskalis Beach Cleanup Tour opgelet! Dit jaar maak je tijdens de Tour kans op bijzondere prijzen. Maak het mooiste, creatiefste, meest verrassende afval-kunstwerk en win een te gekke Noordzee Wildlife MiniCruise voor 4 personen! De drie beste inzendingen winnen ieder een MiniCruise.

Update 16-08-2017: De winnaars zijn bekend! Scroll helemaal naar beneden om te zien we er hebben gewonnen.

Tijdens de DFDS Wildlife MiniCruise kom je alles te weten over het Wildlife in de Noordzee, terwijl het schip naar Newcastle vaart. Aan boord kun je terecht in het ORCA-centrum. Hier vertellen de vrijwilligers van organisatie ORCA je alles over de dieren die in de Noordzee leven en voor kinderen zijn er leuke spelletjes en activiteiten. Vergeet ook je verrekijker niet om samen met de Wildlife Officers op zoek te gaan naar dolfijnen, dwergvinvissen en de mooiste zeevogels. Tijdens de Wildlife MiniCruise overnacht je twee nachten aan boord, in een comfortabele hut. Overdag heb je de tijd om de verrassende Engelse stad Newcastle te verkennen. Sla je slag in de gezellige winkels, ga lunchen in één van de restaurants, of geniet simpelweg van het uitzicht op de beroemde zeven bruggen over de rivier de Tyne.

Naast de hoofprijs hebben we ook een prachtige tweede prijs! We geven 5x het indrukwekkende fotoboek 'Aan Zee' van fotografen Jan & Mart Smit weg.

Hoe kan je winnen?

Schrijf je ten eerste snel in voor de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017! Tijdens de Tour raap je veel afval op. Ballonnen, doppen, sigarettenfilters en nog veel meer rommel. Ons doel is mensen bewuster maken van dit afvalprobleem. En door mee te doen aan de prijsvraag, kan jij ons daar bij helpen.

We dagen je namelijk uit het mooiste, creatiefste, gekste, meest fantastische kunstwerk(je) te maken met afval dat je onderweg tegenkomt. Denk bijv. aan een foto van een vis gemaakt van doppen, een mannetje met een buik vol plastic of een ketting van sigarettenfilters. Hiermee help je mee aandacht te vragen voor de plastic soep.

Stap 1: Maak een kunstwerk(je) van afval dat je tijdens de Cleanup Tour vindt: dit kan je bijv. tijdens de lunch of na afloop van de etappe

Stap 2: Maak een mooie foto van je werk en stuur deze naar ons via Facebook, Instagram en/of Twitter

Stap 3: Kom 15 augustus naar het eindfeest in Zandvoort. Daar beslist onze deskundige jury welke foto’s in de prijzen vallen! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Meld je hier aan voor het eindfeest. Kun je niet komen, houden we je uiteraard ook online op de hoogte!

Zo laten we samen aan Nederland zien dat afval niet op onze stranden hoort.

Hoe moet ik mijn foto insturen?

Er zijn meerdere opties:

•             Plaats je foto op onze Facebookpagina

•             Zet je foto op Instagram en vermeld de hashtags #beachcleanuptour en #noordzee

•             Upload je foto op Twitter en tag @denoordzee

•             Lukt dit je niet? Mail dan je foto naar beachcleanuptour@noordzee.nl

Let op: Hou je foto in de gaten, want wie weet vragen we om je gegevens omdat je kans maakt op een mooie prijs…
Alleen deelnemers aan de Tour komen in aanmerking voor een prijs. Stuur je foto in vóór dinsdag 15 augustus 16.30.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door DFDS Seaways. De Wildlife MiniCruise is te boeken van maart t/m september en kan op basis van beschikbaarheid worden ingeboekt. De prijs is 1 jaar geldig.


 

Update 16-08-2017: De winnaars zijn bekend! Bekijk alle inzendingen hier

1e Prijs: DFDS Wildlife MiniCruise
Rein Engel
Marlijn & Jonne Verhoog 
Sophie Hankinson

2e prijs: Fotoboek Aan Zee van Jan & Mart Smit
Romy Stavreski
Ingrid Kock
Robert Praas
Marianne Mesken
Luuk van den Berg

3e Prijs: Lavera Winpakket
Angela Spruit
Martine Bolleboom
Tessa van den Brink
Elma Koopman
Moira Willems

Het Beach Cleanup Tour Team zal zsm contact opnemen met alle winnaars!

Voorinschrijving 2018 Resultaten 2017 Nieuws Partners gezocht voor 2018