Etappes

Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De opruimactie start op dinsdag 1 augustus 2017 op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op dinsdag 15 augustus 2017. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Noord & Zuid etappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vindt plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en de lengte van de etappe. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Je kunt je nu aanmelden voor één of meerdere beach cleanups! In het overzicht hieronder kun je zien wanneer de etappes waar plaatsvinden. Bij het overzicht kun je op info klikken voor meer informatie over de etappe. Ook staat er een link per beach cleanup naar de inschrijfpagina via Eventbrite om je aan te melden. Deelname is gratis. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour en Stichting De Noordzee?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief - de ZEEmail.