Etappes

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 was een succes.
Op deze pagina komt binnenkort meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van 2019. Schrijf je in de tussentijd in voor de voorinschrijvingen van Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 of voor onze maandelijkse ZEEmail om op de hoogte te blijven!

Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De 7e editie die we in 2019 organiseren komt eraan! Deze zal dit jaar plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus. De inschrijving wordt binnenkort geopend!

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 start op donderdag 1 augustus op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op donderdag 15 augustus. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Noord- & Zuidetappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vindt plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en de lengte van de etappe. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Je kunt je binnenkort inschrijven voor 2019! In het overzicht hieronder zie je alle informatie per etappe. Bij het overzicht kun je op info klikken voor meer informatie over de etappe. Deelname is net als voorgaande jaren gratis. 

Sommige etappes zitten al snel vol. In dat geval staat er op de Eventbrite-pagina 'uitverkocht'. We houden ons aan een 
maximumcapaciteit per etappe i.v.m. veiligheid en andere praktische overwegingen. Zo blijft het gezellig op het strand.


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2019 en Stichting De Noordzee?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief - de ZEEmail.


 

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!