Etappes

Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De 5e editie die we in 2017 organiseerden, is net achter de rug. Zodra bekend is wanneer we de Beach Cleanup Tour in 2018 organiseren, lees je de details hierover op onze website.

Informatie over de editie van 2017, vind je hieronder terug:

De Boskalis Beach Cleanup Tour 207 startte op dinsdag 1 augustus op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust was opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land konden komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishten de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op dinsdag 15 augustus. Hier werden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

Je kon ervoor kiezen om één of meerdere etappes mee te helpen met het strand schoonmaken.

Noord & Zuid etappes

Per dag werden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (Noord etappe 1) en Z1 (Zuid etappe 1). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. N1 vond plaats op 1 augustus, N2 op 2 augustus, enzovoorts. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe van 2017 terug, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en de lengte van de etappe. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Je kon je voor 2017 aanmelden voor één of meerdere beach cleanups! In het overzicht hieronder kun je terug zien wanneer de etappes waar plaatsvonden. Bij het overzicht kun je op info klikken voor meer informatie over de etappe. Deelname was net als voorgaande jaren gratis. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2018 en Stichting De Noordzee?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief - de ZEEmail.