EtappesDeze zomer ruimen we de hele Nederlandse Noordzeekust op met de 8e editie van de  Boskalis Beach Cleanup Tour. We starten op 1 augustus in Cadzand en op Schiermonnikoog en eindigden op 15 augustus met twee grote groepen in Zandvoort. Met duizenden deelnemers ruimen we al het afval op. Samen steken we in weer en wind de handen uit de mouwen. Lees hier ons persbericht van 2019 en kijk hier de foto's terug.

Je kunt je nog niet aanmelden voor de Tour van 2021, maar wel voorinschrijven. Houd vooral ook onze sociale media in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven!Je kunt je bijna inschrijven voor de 8e editie van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Van 1 tot en met 15 augustus wordt de héle Noordzeekust weer schoongemaakt. Er zijn in totaal 30 locaties. Op iedere locatieruimen we zoveel mogelijk afval van het strand. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Doe jij ook mee?

Noord- & Zuidetappes

Per dag worden er twee locaties tegelijkertijd schoongemaakt: één in het noorden en één in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (noordelijke locatie 1, op 1 augustus) en Z1 (zuidelijke locatie 1, op 1 augustus). Het nummer staat zowel voor de locatie als voor de datum in augustus. Hieronder vind je de locaties en informatie, zoals het paviljoen waar we zijn, start- en eindtijd en andere bijzonderheden. De noordelijke locaties zijn blauw gekleurd, de zuidelijke locaties oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Sommige plekken zitten al snel vol. In dat geval staat er op de Eventbrite-pagina 'uitverkocht'. We houden ons aan een maximumcapaciteit per locatie i.v.m. veiligheid, corona en andere praktische overwegingen. Zo blijft het gezellig op het strand.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2021 en Stichting De Noordzee? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief - de ZEEmail.


 

Toolkit voor een schoon strand Voorinschrijving 2021! NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019 word vrijwilliger

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!