N10. Julianadorp - Callantsoog

10-08-2018
9 km
Julianadorp (Strandpaviljoen Paal 6)
Callantsoog (Strandrestaurant Woest)
10:00

Dit is altijd een gezellige, leuke etappe met een niet zo'n grote groep. Prima dus als je lekker veel wilt opruimen met gelijkgestemden. We houden de etappe ook relatief klein, dus de hoeveelheid plekken is beperkt. Absoluut een aanrader!

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Julianadorp bij Paal 6, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandrestaurant Woest, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Schrijf je in voor deze etappe

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!