N12. Egmond aan Zee - Castricum aan Zee

12-08-2019
6,5 km
Egmond aan Zee (Nautilus aan Zee)
Castricum aan Zee (Paviljoen Zeezicht)
10:00

Wie kent de witte vuurtoren (Jan van Speijk) van Egmond nou niet? Een echte landmark. Wanneer het eb is verandert het strand in één grote zandvlakte en kunnen wij natuurlijk heel goed schoonmaken! Een van de bekendere badplaatsen in Nederland is Egmond, en mocht je er nog nooit geweest zijn dan is deze etappe zeker een aanrader.

 

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Egmond bij paviljoen Nautilus, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door DLA Piper. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar paviljoen Zeezicht, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Deze borrel wordt gesponsord door de Nederlandse Elasmobranchen Vereniging

Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Trotse sponsor van deze etappe en van de Boskalis Beach Cleanup Tour is:

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!