N13. Castricum aan Zee - Wijk aan Zee

13-08-2019
7 km
Castricum aan Zee (Paviljoen Zeezicht)
Wijk aan Zee (DITTIS Sunsea)
Sportieve etappe
10:00

Dit is de meest sportieve etappe van dit jaar! Hier kun je opruimen gewoon opruimen, maar er is ook gelegenheid om dit al ploggend, dus hardlopend te doen. Je kan meedoen op alle niveaus. We lopen door elkaar. Geef tijdens je inschrijving dus aan of je 'sportief' mee wilt doen.Over de etappe

De etappe van vandaag starten we in Castricum bij paviljoen Zeezicht, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar SunSeaBar, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag jouw hond meenemen? Bekijk hier onze speciale Hondenetappe.

Inschrijven 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!