N13. Castricum - Wijk aan Zee

13-08-2018
7,5 km
Castricum (Deining aan Zee)
Wijk aan Zee (Beachclub SunSeaBar)
Fitness etappe
10:00

Ooit van plogging gehoord? Ooit van PULLKA gehoord? Wij combineren dit in de meest sportieve etappe van dit jaar. Onder begeleiding van experts ruim je op, terwijl je hardloopt (plogging) en al het afval dat je vindt, wordt geladen op sledes die worden voortgetrokken door teamgenoten van je (PULLKA). Je kan meedoen op alle niveaus.

De inschrijving is ook open voor mensen die 'gewoon' willen opruimen. We lopen door elkaar. Geef tijdens je inschrijving dus aan of je 'sportief' mee wilt doen.

Foto: Diederik Veerman, Pullka.com

Over de etappe

De etappe van vandaag starten we in Castricum bij Deining aan Zee, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar SunSeaBar, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Deze etappe wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met PULLKA. Wil je weten waarom Diederik met ons meedoet? Lees dan hier zijn interview.

Schrijf je in voor deze etappe

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!