N14. Wijk aan Zee - Velsen-Noord

14-08-2018
3 km
Wijk aan Zee (Beacclub SunSeaBar)
Velsen-Noord (Strandpaviljoen Aloha)
Familiedag
10:00

De familiedag is geschikt voor ouders met jongere kinderen. We lopen een korte afstand en er zijn ook allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Het gaat niet alleen om het schoonmaken, maar er is ook oog voor het zeeleven. Het is een half dagje, waardoor je in de middag weer naar huis kunt als je wilt, of nog even lekker blijft.

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Wijk aan Zee bij SunSeaBar, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie, thee of limonade voor de kinderen. Let op: je hoeft je eigen lunch niet mee te nemen,  Nedelandschoon sponsort de lunch! Dit doen wij bij paviljoen Aloha, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Schrijf je in voor deze etappe

Toolkit voor een schoon strand Acties zomer 2020 Geen Tour in 2020 NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!