N15. IJmuiden - Zandvoort

15-08-2017
12 km
IJmuiden (Paviljoen Noordzee)
Zandvoort (Strandpaviljoen Ahoi)
DFDS Beach Cleanup • Finish & eindfeest!
10:00

Bijzonderheden

Vandaag is een bijzondere etappe, want het is de laatste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017 én de FINISH van de Noord route.

Over de DFDS Beach Cleanup

Deze dag wordt georganiseerd door Stichting De Noordzee i.s.m. DFDS Seaways.

We beginnen deze etappe in IJmuiden. Net als bij alle andere etappes, wordt er van de deelnemers verwacht op eigen gelegenheid naar de startlocatie te komen. We verzamelen om 10:00 uur bij Paviljoen Noordzee, waar we worden ontvangen met koffie en thee, waarna een korte presentatie volgt en uitleg over de dag. Daarna doen we een groepsfoto op het strand en lopen we tijdens de beach cleanup richting Zandvoort.

Halverwege stoppen we om te lunchen en we verwachten uiteindelijk tussen 15:00 en 16:00 uur in Zandvoort aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Zuid route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken, dat zal worden vastgelegd door een drone!

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017.

Voor wie graag bijtijds naar huis wil, gaat om 18:00 uur de 1e bus terug naar IJmuiden. Voor degenen die graag wat langer van de feestelijke avond willen genieten, gaat de tweede (tevens laatste) bus gaat om 19:30 uur.
Weet je nou niet zeker of je via Eventbrite hebt aangegeven gebruik te willen maken van dit gratis busvervoer: via Eventbrite kun je je ticket inzien en eventueel je antwoord m.b.t. het busvervoer aanpassen.

Alle info nog even op een rijtje:

 

 

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!