Medewerkers Stichting De Noordzee

De Boskalis Beach Cleanup Tour is een initiatief van Stichting De Noordzee - al 35 jaar dé organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee.

Stichting De Noordzee richt zich op vier doelen: Beschermde natuur, Schone zee, Duurzame visserij en Natuurvriendelijke energie. Samen met anderen werken zij aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee. De Boskalis Beach Cleanup Tour is een bewustwordingscamapgane die onderdeel uit maakt van het programma Schone Zee.


Tijdens de etappes van de Boskalis Beach Cleanup Tour zullen één of meerdere medewerkers van Stichting De Noordzee aanwezig zijn. Zij kunnen je vertellen over het werk van de stichting, en over projecten binnen de verschillende thema's.

Directeur Stichting De Noordzee

Floris van Hest

Nederland heeft haar welvaart grotendeels aan de schitterende Noordzee te danken, laten we haar dankbaar zijn en goed voor haar zorgen.

Beschermde Natuur

Christiaan van Sluis & Jip Vrooman

"Ons doel is om de balans tussen natuur en gebruik te waarborgen door het instellen van een ecologisch netwerk van beschermde natuurgebieden ter grootte van 30% van de Nederlandse Noordzee.

Schone Zee & Scheepvaart


Marijke Boonstra 


Ewout van Galen  


Mara Francken

"De Noordzee is één van de meest intensief bevaren zeeën ter wereld. Dat is goed voor de Nederlandse economie, maar heeft ook een keerzijde. Via de scheepvaart en visserij belandt veel afval in zee en op het strand.

 

Natuurvriendelijke Energie

Guido Schild

Klimaatverandering is een groot probleem, ook voor de Noordzee. Om klimaatverandering tegen te gaan worden de komende jaren grote windparken gebouwd voor de Nederlandse kust. Dat vindt niet iedereen leuk, maar ze zijn hard nodig. Stichting De Noordzee zet zich in voor een zo natuurvriendelijk mogelijke uitrol van wind op zee." 

Communicatie

Marc Timmermans & Zita Veugen


Organisatie Boskalis Beach Cleanup Tour 2019

 

Sebastiaan Verkade, Projectleider

"Stichting De Noordzee staat voor een schone en gezonde zee. Daar hoort zeeleven in en geen afval. Met de Boskalis Beach Cleanup Tour kun je je steentje bijdragen aan het verwijderen van dit afval en daarnaast zorgen we met deze campagne voor bewustwoording van de afvalproblematiek."


Tako Popma, Regioteamleider
Noord-Holland

Jolisa van Leeuwen, Regioteamleider
Zuid-Holland

 


Linda Smit, Regioteamleider
Zeeland


Marleen Kemper, Regioteamleider
Waddeneilanden


Raisa Mooseker, Vrijwilliger
Event Management

 


Kijk voor het volledige team van Stichting De Noordzee, het bestuur én de wetenschappelijk raad op noordzee.nl >

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!