Specific deelt vuilniszakken uit voor je eigen opruimactie

Datum: 01-11-2020

Onze trouwe partner Specific - die al jaren de hondenetappe van de Beach Cleanup Tour sponsort – vindt het net als wij ontzettend jammer dat de Tour dit jaar niet door is gegaan. Daarom hebben zij de Virtuele Beach Cleanup bedacht. Lekker uitwaaien, toch iets kunnen doen voor onze stranden en kans maken op een leuke prijs!

Wat dat inhoudt? Ze sturen je een opruimpakketje op, waarmee jij je favoriete stuk strand kunt opruimen tijdens je wandeling met de hond. In je pakketje zit een vuilniszak van gerecycled materiaal, een kleine papieren afvalzak en een kaartje. Wil je meer weten over strandafval? Check dan onze toolkit. Daarin staan ook tips om veilig en coronaproof op te ruimen.

Vul je gegevens** hieronder in, dan stuurt Specific je het pakketje toe. Als je op sociale media een foto deelt van je actie, kun je elke week een leuke Specific prijs winnen! Meer info daarover vind je in je pakketje, maar volg ze vast op Instagram en Facebook en onthoud de hastags #virtualbeachcleanup en #SpecificNL. De actie loopt van 1 t/m 30 november.

** Specific gebruikt deze gegevens maximaal twee keer. Eén keer om je het pakketje toe te sturen en eventueel een tweede keer wanneer je de gelukkige winnaar bent van een prijzenpakket. Na 30 november worden de gegevens verwijderd.

Deze actie is gesloten.

Toolkit voor een schoon strand Acties zomer 2020 Geen Tour in 2020 NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!