Z11. Monster - Kijkduin

11-08-2018
5,2 km
Monster (Bondi Beachclub)
Kijkduin (Beachclub People)
Haaien en roggen
10:00

Een relatief korte etappe, maar wel eentje waar we in het verleden veel afval vonden. Op deze 5 kilometer kun je veel opruimen, zonder enorm veel kilometers te maken!

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Monster bij Bondi Beachclub, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar beachclub People, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wil maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Deze dag staat in het teken van haaien en roggen. De Dutch Shark Society vertelt voor de start over haaien en roggen in onze Noordzee. Ze zullen eikapsels laten zien en zoekkaarten en ID-folders uitdelen. Daarnaast hebben ze een hele gave eikapsel-app met ingebouwde haaienencyclopedie, die je kunt downloaden en waar ze wat over vertellen. Kortom toffe verhalen over de rol en het belang van haaien en roggen in ons Noordzee ecosysteem.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Schrijf je in voor deze etappe

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!