Z12. Scheveningen - Wassenaar

12-08-2018
10,1 km
Scheveningen (The Shore)
Wassenaar (Strandpaviljoen Sport)
Onderwatergeluid (IFAW)
10:00

De etappe van vandaag wordt gesponsord door de IFAW. Via deze actie willen zij graag aandacht vragen voor onderwatergeluid en de effecten hiervan op het Noordzeeleven. Iets wat wij als Stichting De Noordzee van harte ondersteunen. We mogen niet teveel verklappen, maar het wordt gezellig, leuk en gaaf! Een etappe die je echt niet wil missen. Eén van de toppers van de tour. Plekken zijn beperkt dus schrijf je snel in!

Over de etappe

De etappe van vandaag starten we in Scheveningen bij The Shore, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen Sport, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Deze etappe wordt mede mogelijk gemaakt door IFAW. Wil je weten waarom ze meedoen aan de Beach Cleanup Tour? Lees hier het interview.

Schrijf je in voor deze etappe

Toolkit voor een schoon strand Acties zomer 2020 Geen Tour in 2020 NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!