Z13. Katwijk - Noordwijk

13-08-2018
3,3 km
Katwijk aan Zee (Beachclub het Wantveld)
Noordwijk (B.E.A.C.H.)
Good Fish Foundation
10:00

Een héle korte etappe van slechts 3km. We verwachten natuurlijk wel dat er aan het eind van de dag geen stukje afval meer ligt. Met een maximum aantal deelnemers van 150 mannen, vrouwen en kinderen moet dat kunnen. Omdat we in de ochtend beginnen heb je lekker de middag om te ontspannen. Ideaal toch?!

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Katwijk bij Beachclub Het Wantveld. Je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar B.E.A.C.H., waar we eindigen onder het genot van een drankje. Dit drankje wordt gesponsord door B.E.A.C.H. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Bij deze etappe is the Good Fish Foundation (GFF) betrokken, vooral bekend van de VISwijzer. Zodoende staat de etappe in het teken van schone oceanen en goede vis. Er zullen ook chef-koks meelopen. Zo laten zij zien dat ze goede vis op menukaarten in restaurants belangrijk vinden. Het lijkt GFF daarom leuk als u ook een keukenschort of koksmuts aantrekt. Na afloop van de Beach Cleanup vindt er een korte lezing over goede vis plaats, waar u tevens de nieuwe VISwijzer uitgereikt krijgt, en kunt genieten van een gratis ‘bakje bijvangst’ op vertoon van de VISwijzer-app.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Schrijf je in voor deze etappe

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!