Z15. Langeveldserslag - Zandvoort

15-08-2018
9,6 km
Zandvoort (Strandpaviljoen Ahoi)
Zandvoort (Strandpaviljoen Ahoi)
Einde ZUID • Finish en eindfeest
10:00

Vandaag is een bijzondere etappe, want het is de laatste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 én de FINISH van de Zuid route.

Over de etappe

We beginnen deze etappe in Zandvoort bij Paviljoen Ahoi. Daar staat om 10.00 de koffie en thee voor je klaar. Na een korte uitleg over de dag stappen we de bus in om naar Langevelderslag te rijden waar we beginnen met de cleanup.
Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen halverwege met zijn allen op het strand. We verwachten uiteindelijk tussen 15:00 en 16:00 uur in Zandvoort aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Noord route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken.

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2018.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Schrijf je in voor deze etappe

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!