Z15. Langevelderslag - Zandvoort

15-08-2017
10 km
Langevelderslag (Strandpaviljoen Ahoi)
Zandvoort (Strandpaviljoen Ahoi)
Einde ZUID • Finish en eindfeest
10:00

Bijzonderheden

Vandaag is een bijzondere etappe, want het is de laatste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017 én de FINISH van de Zuid route.

Over deze etappe

We beginnen deze etappe in Zandvoort. Net als bij alle andere etappes, wordt er van de deelnemers verwacht op eigen gelegenheid naar de startlocatie te komen. 
Let op: We verzamelen om 10:00 uur bij Strandpaviljoen Ahoi, waar we worden ontvangen met koffie en thee, waarna een korte presentatie volgt en uitleg over de dag. Daarna rijden we rond 11:00 uur met de bus naar Langevelderslag, waar we starten met de beach cleanup.

Halverwege stoppen we om te lunchen en we verwachten uiteindelijk tussen 15:00 en 16:00 uur in Zandvoort aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Noord route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken, dat zal worden vastgelegd door een drone!

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017….

Alle info nog even op een rijtje:

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!