Z3. Oostkapelle - Vrouwenpolder

03-08-2017
8,5 km
Oostkapelle (Strandpaviljoen Berkenbosch)
Vrouwenpolder (Strandpaviljoen Breezand)
10:00

Over deze etappe

We verzamelen vandaag om 10:00 uur bij strandpaviljoen Berkenbosch (Strand Oostkapelle 20, 4356 XZ Oostkapelle), waar we welkom worden geheten met een heerlijk kopje koffie of thee. Na een korte uitleg over hoe de dag eruit ziet, starten we onze beach cleanup. Rond het middaguur pauzeren we met z'n allen even om onze eigen meegebrachte lunch te nuttigen en nog eens goed te genieten van dit prachtig brede strand. Daarna weer de handen uit de mouwen richting Vrouwenpolder, waar we de etappe eindigen met een drankje bij strandpaviljoen Breezand. Tot slot worden we met de bus teruggebracht naar de parkeerplaats nabij het startpunt (zie hieronder).

Reisadvies

Kom je met de auto naar deze etappe, dan raden we parkeerplaats Duinweg 115 aan. Deze bevindt zich op ca 1 km afstand van paviljoen Berkenbosch.

Aan het einde van de etappe zullen we alle deelnemers met de bus vanaf de eindlocatie terug brengen naar deze parkeerplaats. Ook bevindt zich op deze plek een bushalte (bus 862).

Kom je in de ochtend met de fiets naar paviljoen Berkenbosch, houd er dan dus rekening mee dat je aan het eind van de dag nog zo’n 1 km terug moet lopen vanaf de parkeerplaats naar het paviljoen.

Busvervoer

Aan het einde van deze etappe zal er gratis busvervoer aanwezig zijn, om ons weer terug te brengen naar de parkeerplaats nabij het startpunt.
Als je je aanmeldt voor deze etappe, kun je via Eventbrite aangeven of je van de bus gebruik wilt maken (of niet, als je zelf ander vervoer geregeld hebt). Je Eventbrite ticket is dan gelijk je buskaartje.

 

Beeld: Atlas en Kaart

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!