Z4. Westenschouwen - Renesse

04-08-2018
8 km
Westenschouwen (Paviljoen Duinzigt)
Renesse (Paviljoen Zeelust)
Royal IHC etappe
10:00

Meedoen aan de Beach Cleanup Tour is niet alleen gezellig, maar ook nog eens nuttig. Na een dagje wandelen, kletsen met collega’s en een hapje en een drankje laat je het strand en daarmee de flora en fauna ook nog eens schoon achter. Iets waar dus niet alleen de individuele deelnemer baat bij heeft, maar het gehele klimaat.’ – Dominique van ‘t Hof, 
Manager Operations ShipSupport

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Westenschouwen bij paviljoen Duinzigt, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee met een Zeeuwse bolus, aangeboden door onze partner IHC. Je hoeft van huis geen lunchpakket mee te nemen, want IHC legt je in de watten vandaag en ook dit wordt dus verzorgd door IHC. We lunchen op het strand of in een paviljoen waarna we onze weg vervolgen naar het Verklikkerpad. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie waar we afsluiten met een welverdiend drankje.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Deze etappe wordt mede mogelijk gemaakt door Royal IHC. Benieuwd waarom IHC meedoet aan de tour? Check dit interview.

Voorinschrijving 2019 Foto's BBCT2018 Resultaten 2018 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!