Z7. Kwade Hoek 2 

07-08-2019
8 km
Kwade Hoek 2 (Paviljoen C-side)
Kwade Hoek 2 (Paviljoen Paal 10)
10:00

Vandaag is de 2e etappe in de Kwade Hoek. In dit prachtige natuurgebied vinden we elk jaar record hoeveelheden afval. Iets wat daar natuurlijk niet hoort. Zal er misschien toch wat in de naam zitten? 

Dit is zowel de mooiste etappe die we hebben qua natuur, maar ook nog de meest lonende, omdat we zakken en zakken vol afval opruimen. Plekken zijn schaars dus schrijf je snel in!

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Kwade Hoek bij paviljoen C-Side, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar paviljoen Paal 10, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Na de borrel lopen we met zijn allen een kleine 400m terug naar ons startpaviljoen.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!