N9Callantsoog

Hoe ziet de dag eruit?
10.00u: verzamelen bij de strandtent: Woest (ontvangst met koffie en thee, waterfles vullen, opruimmaterialen worden uitgedeeld, gezamenlijke aftrap)
10.30u: we verplaatsen ons met de bus
11.00u-15.00u: het strand opruimen terwijl we teruglopen naar de startlocatie (ca 7km)
13.00u: pauze op het strand, je meegebrachte lunch opeten
15.00u: terug bij de startlocatie (eindtijd is een schatting – afhankelijk van de hoeveelheid afval op het strand en het weer)
Wanneer alle deelnemers binnen zijn maken we de resultaten bekend. Je kunt daarna uiteraard op eigen gelegenheid een drankje drinken.

Wat neem je mee?
Zie het als een dagje strand, maar dan opruimend voor een gezonde en schone Noordzee:
• Voldoende water, lunch en tussendoortjes. We moedigen het aan om zo min mogelijk afval te maken, dus als je een broodtrommel of een herbruikbare waterfles hebt – super!
• Zonnebrandcrème en een pet/hoedje om je tegen de zon te beschermen.
• Goed schoeisel waarmee je over het strand kunt lopen
• Handschoenen, als je die wilt gebruiken.

Noordzeekraam
Kun je niet de hele dag helpen of is de afstand te groot? Leen dan opruimmaterialen bij de de Noordzeekraam. Kijk hier voor meer informatie en de locaties.

Sponsor
We kunnen de Tour niet organiseren zonder de hulp van onze partners. De MSPS Groep steunt deze etappe en zal vandaag met 20 collega's aanwezig zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen? Schrijf je in. Inschrijving is nu nog niet mogelijk
Wil je meedoen op deze dag? Schrijf je dan in. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Een paar dagen van tevoren sturen we een herinneringsmail met nuttige informatie.

Praktische informatie en spelregels
Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee viaFacebook,InstagramLinkedIn of onze maandelijkseZEEmail.

Over de locatie

strandrestaurant woest
Callantsoog (Strandrestaurant WOEST)

Op 9 augustus verzamelen we om 10.00u bij strandrestaurant WOEST. Zorg dat je op tijd bent, want om 10.30 stappen we de bus in om naar de opruimlocatie te rijden.

Adres
Strandslag Kiefteglop 13
1759 GV Callantsoog
Ga terug naar de kaart