Wij doen mee omdat...

Wij zijn ontzettend bij dat we samen met onze partners, vrienden en samenwerkingen die de Boskalis Beach Cleanup Tour mogelijk maken. Hier kun je lezen waarom onze partners meedoen.


Interview met SPECIFIC

"Beelden van de Plastic Soup zijn erg imponerend en verontrustend. Omdat ik een echte liefhebber van de natuur ben vind ik deze vervuiling van onze oceanen verschrikkelijk om te zien."


Benieuwd naar het hele interview met Liset Rothkrantz-Jansen 

Productmanager bij SPECIFIC? Lees het hier >

 

 


Interview met Havenbedrijf Amsterdam

"Wij hebben de ambitie om tot de duurzaamste havens van de wereld te behoren."

Benieuwd naar het hele interview met Henri van der Weide van Havenbedrijf Amsterdam? Lees het hier > 

 

  


Interview met Avanade

"We moeten denk ik allemaal veel bewuster leven en ons inzetten om zo min mogelijk nieuwe schade aan het milieu te
veroorzaken en daarnaast waar mogelijk schade te repareren. De stranden en zeeën zijn hier een belangrijk onderdeel  van. Iedereen geniet ervan om op het strand en aan zee te zijn."


Benieuwd naar het hele interview met Mirjam van Olst, COO en Capability Lead bij Avanade? Lees het hier >

 

 


 

Interview met de DLA Piper

"Wij Nederlanders kunnen trots zijn op onze mooie kustlijn en onze stranden. Het vormt daarnaast een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Het is daarom spijtig om te zien dat de plasticsoep, zowel in de zee als op de stranden, een steeds groter wordend probleem is."

Benieuwd naar het hele interview met Paul Hopman van DLA Piper? Lees het hier > 

 

 

 


Interview met de Nationale Postcode Loterij 

"Hoe meer mensen, hoe meer opruimen, hoe meer bewustzijn over dit gigantische probleem, hoe minder pstic."

Benieuwd naar het hele interview met Margriet Schreuders, Hoofd Goede Doelen van de Nationale Postcode Loterij? Lees het hier >

 


Interview met Netherlands Maritime Technology

"Een schone zee is erg belangrijk voor het milieu en ook voor de maritieme sector zelf. Zo kan een plastic zak in het water het koelwater blokkeren en richt een stuk touw in de schroef grote schade aan. Op 13 augustus 2019 is een speciale Maritieme Etappe tussen Wassenaar en Noordwijk."

Benieuwd naar het hele interview met Sanne de Vleeschhouwer, Innovation Manager bij Netherlands Maritime Technology? Lees het hier > 


Interview met DUPI Group

"Dit initiatief is heel tastbaar voor me, omdat ik als kind vakanties heb doorgebracht aan de Noordzee. Eigenlijk denk ik dat iedereen in Nederland herinneringen heeft aan Nederlandse kust, het strand en de zee."

 

Benieuwd naar het hele interview met Emiel Paaij, Underwriting Director Marine bij DUPI Group? Lees het hier >

 

 


Interview met de Waddenvereniging

"De Noordzee spoelt twee keer per dag de Waddenzee in. Niet alleen voedingsstoffen en sediment, ook afval komt zo het waddengebied binnen."
"Tijdens diverse opruimacties hebben we al vogels gezien met ballonlintjes rond de nek en kleine plastic pellets in de maag. Dat is vreselijk om te zien.


Benieuwd naar het hele interview met Renate de Backere, coördinator publieksactiviteiten, contactpersoon vrijwilligers, werelderfgoed gids én trainer bij de Waddenvereniging?
Lees het hier >

  


Interview met PULLKA

"Als Zeeuw ben ik opgegroeid bij de Noordzee en het strand. Als jongetje bouwde ik er ontelbare zandkastelen, als puber werkte ik jaren in een strandtent, en als wielrenner beukte ik het liefst tegenwind over de duinen. Door studie, reizen en werk kreeg ik – naast de liefde voor - ook inzicht in de kracht en kwetsbaarheid van de Noordzee."

Benieuwd naar het hele interview met Diederik Veerman, oprichter van PULLKA? Lees het hier >


 Interview met Good Fish Foundation

  "Als je op het strand het afval ziet, realiseer je je waar het in terechtkomt en waar ook onze vis vandaan komt: de zee."  Benieuwd naar het hele interview met Christien Absil, directeur van de Good Fish Foundation? Lees het hier >

 

 

 

 

Toolkit voor een schoon strand Voorinschrijving 2021! NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019 word vrijwilliger

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!