Wij doen mee omdat...

Wij zijn ontzettend bij dat we samen met onze partners en samenwerkingen de Boskalis Beach Cleanup Tour mogelijk kunnen maken. Hier kun je lezen waarom onze partners en samenwerkingen mee doen.

Interview met het WNF

"De Noordzee is het grootste natuurgebied van Nederland. Er leven allerlei soorten vissen, van heel klein tot zelfs een enkele reuzenhaai. Maar ook zeezoogdieren zoals bruinvissen, witsnuitdolfijnen en zeehonden en soms duikt er zelfs walvis op! Ook al lijkt het vanaf de oppervlakte niet zo, onder de waterspiegel bevindt zich een fantastisch kleurrijk schouwspel."

Benieuwd naar het hele interview met Ingvild Harkes, oceanenexpert bij het Wereld Natuur Fonds? Lees het hier >

 

 

Interview met de Waddenvereniging

"De Noordzee spoelt twee keer per dag de Waddenzee in. Niet alleen voedingsstoffen en sediment, ook afval komt zo het waddengebied binnen."
"Tijdens diverse opruimacties hebben we al vogels gezien met ballonlintjes rond de nek en kleine plastic pellets in de maag. Dat is vreselijk om te zien.

Benieuwd naar het hele interview met Renate de Backere, coördinator publieksactiviteiten, contactpersoon vrijwilligers, werelderfgoed gids én trainer bij de Waddenvereniging?
Lees het hier >

 

 

 

 

 

 

Inschrijvingen 2017 geopend! Nieuws Bekijk de etappes Foto's 2016