Wij doen mee omdatInterview met SPECIFIC

"Met onze speciale hondenetappe willen wij de diereigenaren bereiken en ze kennis laten maken met hetgeen waar wij voor staan. Dankzij de diereigenaren die SPECIFIC aan hun huisdier geven kunnen wij dit namelijk doen en daar zijn we dankbaar voor."

Benieuwd naar het hele interview met Marie-Louise Hoyer en Carolien Mechielsen van SPECIFIC? Lees het hier >

Interview met Seiko Watch Europe

"Deelname aan de Boskalis Beach Cleanup Tour is een logische vervolgstap om zodoende ons zee-afval programma ook lokaal inhoud te geven. Zo kunnen we de Noordzee een beetje schoner en gezonder maken zodat volgende generaties er ook nog van kunnen genieten."

Benieuwd naar het hele verhaal van Seiko Watch Europe? Lees het hier >

Interview met Biotherm

"Biotherm is geboren uit ‘water’ en wil zodoende iets terug geven. We geloven erin dat we meer kunnen doen dan onze impact op het milieu te verminderen."

Benieuwd naar het hele verhaal van Biotherm? Lees het hier >

Interview met Avanade

"We moeten denk ik allemaal veel bewuster leven en ons inzetten om zo min mogelijk nieuwe schade aan het milieu te
veroorzaken en daarnaast waar mogelijk schade te repareren. De stranden en zeeën zijn hier een belangrijk onderdeel van. Iedereen geniet ervan om op het strand en aan zee te zijn."

Benieuwd naar het hele interview met Mirjam van Olst, COO en Capability Lead bij Avanade? Lees het hier >

Interview met Kingspan

"We zijn Planet Passionate in alles wat we doen. Onze toewijding aan duurzaamheid is verankerd op elk niveau binnen Kingspan en bij elke stap in het productieproces. We werken op alle fronten aan duurzaamheid: water, energie en circulariteit."

Benieuwd naar het hele interview met Kingspan? Lees het hier >

Interview met PhoNo van Interpolis

“Vorig jaar fietsen onze PhoNo-gebruikers in de app al ruim 60.000 euro bij elkaar voor Stichting De Noordzee. Dat hopen we dit jaar weer te halen, daarom haken wij graag aan bij de Beach CleanUp!”

Benieuwd naar het hele interview met Miquette Vossen van PhoNo (Interpolis)? Lees verder >

Interview met Deltares

"Meedoen aan de Beach Cleanup Tour levert niet alleen cijfers op over de vervuiling door de jaren heen, iets dat wij als wetenschappers natuurlijk interessant vinden. Het maakt de deelnemers aan deze dag ook bewuster van het probleem. In onze projecten wereldwijd zien we dat deze bewustwording helpt om zelf ook verantwoordelijkheid te nemen."

Benieuwd naar het hele interview met Sonja Wanke en Roderik Hoekstra van Deltares? Lees het hier >

Interview met PULLKA

"Het is fantastisch om met PULLKA bij te dragen aan zo’n belangrijk en gezamenlijk doel: het schoner maken van ons waardevolle kustgebied. Dat de deelnemers aan de sportieve PULLKA Beach Cleanup etappe zelf ook gezonder en fitter worden is een prachtige bijkomstigheid."

Benieuwd naar het hele interview met PULLKA? Lees het hier >