Wij doen mee omdat...

Wij zijn ontzettend bij dat we samen met onze partners en samenwerkingen de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017 mogelijk hebben kunnen maken. Hier kun je lezen waarom onze partners en samenwerkingen mee hebben gedaan.


Interview met WNF

"De Noordzee is het grootste natuurgebied van Nederland. Er leven allerlei soorten vissen, van heel klein tot zelfs een enkele reuzenhaai. Maar ook zeezoogdieren zoals bruinvissen, witsnuitdolfijnen en zeehonden en soms duikt er zelfs walvis op! Ook al lijkt het vanaf de oppervlakte niet zo, onder de waterspiegel bevindt zich een fantastisch kleurrijk schouwspel."


Benieuwd naar het hele interview met Ingvild Harkes, oceanenexpert bij het Wereld Natuur Fonds? Lees het hier >

 


 

Interview met de Waddenvereniging

"De Noordzee spoelt twee keer per dag de Waddenzee in. Niet alleen voedingsstoffen en sediment, ook afval komt zo het waddengebied binnen."
"Tijdens diverse opruimacties hebben we al vogels gezien met ballonlintjes rond de nek en kleine plastic pellets in de maag. Dat is vreselijk om te zien.


Benieuwd naar het hele interview met Renate de Backere, coördinator publieksactiviteiten, contactpersoon vrijwilligers, werelderfgoed gids én trainer bij de Waddenvereniging?
Lees het hier >

 

 


 

Interview met Stichting Nederland Schoon

"Al sinds mijn jeugd heb ik een grote voorliefde voor natuur en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig met mijn gezin en hond op het strand te vinden. Zowel in de winter als de zomer kan ik genieten van de schoonheid van de kust en dan valt het meteen op als er afval rondslingert op het strand."


Benieuwd naar het hele interview met Laura Dompeling, projectleider Communicatie voor Stichting Nederland Schoon (waaronder de campagne Supporter van Schoon)? Lees het hier >


 

 

Interview met SPECIFIC

"Ik vind de zee prachtig om te zien. Als ik beelden zie van de Plastic Soup dan breekt mijn hart! Hoe kunnen wij mensen toch zo omgaan met de natuur?"


Benieuwd naar het hele interview met Nelleke de Vaal, Assistent Productmanager bij SPECIFIC? Lees het hier >

 

 

 


 

Interview met Royal IHC

"Het Nederlandse strand, met de duinen vind ik erg bijzonder en doet me aan thuis denken. Des te meer reden om er voorzichtig mee om te gaan."
"We hebben maar één aardbol, waar wij samen met flora en fauna leven, laten we hier zuinig mee om gaan!"


Benieuwd naar het hele interview met Dominique van 't Hof, Project Lead e-Business bij Royal IHC? Lees het hier >

 

 

 


 

 

Interview met DFDS

"Op mijn eigen reizen heb ik al veel wildlife gezien. Indrukwekkend blijven de Jan van Genten bij de Engelse kust, maar mijn mooiste ervaring was tijdens een overtocht waarbij de zee spiegelglad was. Tijdens het diner hadden we uitzicht op miljoenen kwallen die langs kwamen zwemmen. Heel bijzonder!"

 

Benieuwd naar het hele interview met Celest Jansen, General Manager bij DFDSLees het hier >

 

 


 

 

Interview met Rivella

"Het Nederlandse strand met een sterke wind vind ik zelf erg bijzonder en werkt voor mij vooral rustgevend. Heerlijk met een vlieger de wind trotseren!"

 

Benieuwd naar het hele interview met Nick Driessen, Brand Manager bij RivellaLees het hier >

 

 

 

 


 

Interview met de Nationale Postcode Loterij 

"Hoe meer mensen, hoe meer opruimen, hoe meer bewustzijn over dit gigantische probleem, hoe minder plastic."

Benieuwd naar het hele interview met Margriet Schreuders, Hoofd Goede Doelen van de Nationale Postcode Loterij? Lees het hier >

 

 

 

Voorinschrijving 2018 Resultaten 2017 Nieuws Partners gezocht voor 2018