Partner worden?

Als sponsor draag je zichtbaar bij aan schone kust en gezonde Noordzee. We vermelden je bedrijfsnaam en laten op onze socialemediakanalen het verschil dat jouw bedrijf maakt zien. We nemen je collega's mee op pad en geven ze verdieping van plasticproblematiek tot aan de oplossingen. We zorgen voor een geweldig energieke en duurzame ervaring waar je als bedrijf trots op kan zijn.

Zo ondersteun je een goed doel dat zich inzet voor een onderwerp dat leeft onder Nederlanders: de plasticsoep. Afval kan je pas echt goed bestrijden, als je het bij de bron aanpakt. Voor ons is opruimen een manier om aandacht te vragen voor het afvalprobleem, maar het uiteindelijke doel is om te voorkomen dat afval überhaupt in de natuur terechtkomt. We zetten ons al ruim 40 jaar in voor een schone en gezonde Noordzee. Doe je mee? Alles voor een schone en gezonde Noordzee!

Oproep
Wie helpt mee de Nederlandse kust schoon te maken? Want wij zijn op zoek naar bedrijven die zich willen inzetten voor een schone en gezonde Noordzee - ons grootste natuurgebied. En dit kan door sponsor te worden van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2024!

Wie heeft er niet mooie herinneringen aan lange zomerdagen aan het strand of aan stevige wandelingen met de wind door de haren. Onze Noordzeekust is een plek waar iedereen welkom is en waar we al generaties naartoe gaan voor plezier, rust, troost of avontuur. Wij willen ervoor zorgen dat ook volgende generaties genieten van onze prachtige Nederlandse stranden, maar dat kunnen we niet alleen.

Resultaten Boskalis Beach Cleanup Tour 2013 - 2023

  • 20.724 deelnemers
  • 109.639 kilo afval
  • Mediawaarde van +/- € 1.000.000,- jaarlijks
  • Ruim 80.000 Facebookvolgers / bijna 11.000 Twittervolgers
  • Bijzondere aandacht voor o.a. doppen, ballonnen, wegwerpbestek en sigarettenfilters

Nieuwsgierig? Download het campagne overzicht voor de Tour van 2023 voor een eerste indruk.

Geïnteresseerd in sponsoring en benieuwd naar de mogelijkheden voor 2024? Neem contact op met Sebastiaan Verkade, de projectleider van de Boskalis Beach Cleanup Tour, via s.verkade@noordzee.nl.


Partners doen mee omdat

Jaarlijks maken vele partners de Boskalis Beach Cleanup Tour mogelijk. Samen werken wij aan een schone en gezonde Noordzee, waarbij partners de Tour financieel ondersteunen en helpen met bewustwording naar hun achterban en medewerkers. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om met je eigen organisatie mee te doen aan de Tour!  
Iedere organisatie heeft een eigen motivatie om samen op te trekken in de Tour.