Z7Kwade Hoek

Van 1 tot en met 15 augustus gaan we tijdens de 10e Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee weer de héle Noordzeekust opruimen. Samen met duizenden vrijwilligers maken we in dertig etappes de Noordzeestranden schoon. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes! Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en onze maandelijkse ZEEmail.

De etappe
De etappe bij de Kwade Hoek op 7 augustus is erg bijzonder. Met een klein groepje gaan we het natuurgebied in om vuilnis op te ruimen. Wil je hieraan mee doen? Schrijf je dan snel in. Let op: we verzamelen dan bij om 10.00 bij de parkeerplaats bij het natuurgebied. Het adres hiervan is Oostdijkseweg 108, 3252 LM Goedereede. Kom dus niet naar het strandpaviljoen, maar naar de verzamelplaats op deze parkeerplek.

De Kwade Hoek is één van de mooiste natuurgebieden aan de Nederlandse Noordzeekust. Een dynamisch gebied, dat helaas ook veel te maken heeft met afval. Dit komt doordat de zeestroming het afval daar afzet. Natuurmonumenten is beheerder van het gebied en samen gaan we vandaag aan de slag om het gebied op te ruimen. Dit doen we in kleine groepjes om het gebied zo weinig mogelijk te verstoren.

Wat neem je mee?
Zie het als een dagje strand, maar dan opruimend voor een gezonde en schone Noordzee. Denk aan:
• Voldoende water, lunch en tussendoortjes. We moedigen het aan om zo min mogelijk afval te maken, dus als je een broodtrommel of een herbruikbare waterfles hebt – super!
• Zonnebrandcrème en een pet/hoedje om je tegen de zon te beschermen.
• Goed schoeisel waarmee je over het strand kunt lopen.

Op de hoogte blijven
Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. We zullen je per mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen van jouw etappe. En een paar dagen voor jouw etappe sturen we een herinneringsmail met nuttige informatie. Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Inschrijven

Over de locatie

Kwade Hoek

Let op, met deze etappe is iets bijzonders aan de hand. Als je je inschrijft, verzamel je niet bij een paviljoen! 10.00 bij de parkeerplaats bij het natuurgebied. Het adres hiervan is Oostdijkseweg 108, 3252 LM Goedereede.

Adres
Oostdijkseweg 108
3252 LM Goedereede
InschrijvenGa terug naar de kaart