N8. Texel 2

08-08-2020
7 km
Texel (Ecomare)
Texel (Paal 9)
Werelderfgoed etappe
10:00

Wist je dat?

Op de Waddeneilanden schijnt de zon het vaakst in ons land. Texel kan rekenen op gemiddeld 1750 uren zon per jaar, terwijl het oosten van het land het moet doen met zo’n 1500 zonuren.

Vorig jaar was het tijdens deze etappe in ieder geval stralend weer; we hopen natuurlijk dit jaar ook!

Over deze etappe

Dit is de Werelderfgoed etappe, een leuke, educatieve etappe! We beginnen de etappe om 10:00 uur bij Ecomare, een bijzondere startlocatie waar je sowieso al van alles over de Noordzee kunt leren. Na de koffie en thee volgt een korte presentatie over wat je van deze etappe kunt verwachten. Halverwege de etappe zullen we met de voeten in het zand onze eigen meegebrachte lunch nuttigen. Aan het einde van de etappe, bij Paal 9 aangekomen, volgt natuurlijk een welverdiend drankje én het moment dat bekend zal worden gemaakt hoeveel afval we hebben opgeruimd.


Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Toolkit voor een schoon strand Acties zomer 2020 Geen Tour in 2020 NIEUWSBRIEF RESULTATEN 2019 Foto's BBCT2019

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!