N1Schiermonnikoog 1

Van 1 tot en met 15 augustus gaan we tijdens de 10e Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee weer de héle Noordzeekust opruimen. Samen met duizenden vrijwilligers maken we in dertig etappes de Noordzeestranden schoon. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes! Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en onze maandelijkse ZEEmail.

De etappe
Op 1 augustus, de eerste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour van 2023, ruimen we het strand op op Schiermonnikoog. We ontvangen je in strandpaviljoen De Marlijn om 10.30. Daar vertellen we je kort hoe de dag eruitziet. En dan gaan we samen op pad m naar het oosten van het eiland. Daar ruimen we al het afval op dat we tegenkomen. Rond 13.00 nemen we een lunchpauze op het strand waarbij je je eigen meegenomen lunch kan nuttigen. Tip: neem zo min mogelijk wegwerpplastic mee naar het strand!
Om 14.00u haalt de Balgexpres ons op en rond 14.30 komen we weer terug bij strandpaviljoen De Marlijn en eindigt de etappe. Zodra alle deelnemers binnen zijn maken we de resultaten van de dag bekend! Uiteraard is er daarna nog de ruimte om op eigen gelegenheid een drankje te drinken.

Wees er snel bij, want er is maar beperkte plek. Is de etappe waar jij je voor wilt inschrijven vol? Houd de website dan in de gaten. Het kan zijn dat er weer plekken vrijkomen.

Wil je aan een bijzondere etappe meedoen? Klik dan hier.

Wat neem je mee?
Zie het als een dagje strand, maar dan opruimend voor een gezonde en schone Noordzee. Denk aan:
• Voldoende water, lunch en tussendoortjes. We moedigen het aan om zo min mogelijk afval te creëren, dus als je een broodtrommel of een herbruikbare waterfles hebt – super!
• Zonnebrandcrème en een pet/hoedje om je tegen de zon te beschermen.
• Goed schoeisel waarmee je over het strand kunt lopen.

Op de hoogte blijven

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. We zullen je per mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen van jouw etappe. En een paar dagen voor jouw etappe sturen we een herinneringsmail met nuttige informatie. Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Inschrijven

Over de locatie

paviljoen de marlijn
Schiermonnikoog (paviljoen De Marlijn)

Op 1 augustus verzamelen we om 10.30u bij De Marlijn. Zorg dat je op tijd bent, want om 11.00 beginnen we met opruimen.

Adres
Prins Bernhardweg 2
9166 SH Schiermonnikoog
InschrijvenGa terug naar de kaart