Bijzondere etappes

Afgelopen zomer hebben we met de Boskalis Beach Cleanup Tour voor de zevende keer de hele Noordzeekust opgeruimd. We startten op 1 augustus in Cadzand en op Schiermonnikoog en eindigden op 15 augustus met twee grote groepen in Zandvoort. Met 2568 deelnemers ruimden we 10991 kilo afval op. Samen hebben we in weer en wind de handen uit de mouwen gestoken voor een schone zee. Lees hier ons persbericht en kijk hier de foto's terug.

Je kunt je nog niet aanmelden voor de Tour van 2020, maar houd vooral onze sociale media in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. Dan kan jij je volgend jaar als eerste inschrijven!
De Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 was een succes
Op deze pagina komt volgend jaar meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van 2020. Schrijf je in de tussentijd in voor de voorinschrijvingen van Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 of voor onze maandelijkse ZEEmail om op de hoogte te blijven!

Elk jaar organiseert Stichting De Noordzee een aantal beach cleanups met een speciaal thema en programma.

Zo is er dit jaar o.a. weer een etappe waar je jouw hond mee naar toe kunt nemen; de hondenetappe. We hebben een familiedag, werelderfgoedetappe  en een maritieme etappe.

Ook bij de start van Beach Cleanup Tour zal er een speciaal programma zijn. Bij de afsluiting van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 maken we de resultaten van deze editie bekend met een borrel in Strandpaviljoen Ahoi in Zandvoort.

Welke bijzondere etappes zijn er tot nu toe?

 Houd de website in de gaten voor updates!

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!