N15. IJmuiden - Zandvoort

15-08-2019
9 km
IJmuiden (Paviljoen Noordzee)
Zandvoort (Paviljoen Ahoi)
Einde NOORD • Finish en eindfeest
10:00

Vandaag is een bijzondere etappe, want het is de laatste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 én de FINISH van de Noord-route.

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in IJmuiden bij strandpaviljoen Noordzee, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen Ahoi waar we verwachten tussen 15.00 en 16.00u aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Zuid-route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken.

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019.

Voor wie graag bijtijds naar huis wil, gaat om 18:00 uur de 1ste bus terug naar IJmuiden. Voor degenen die graag wat langer van de feestelijke avond willen genieten, gaat laatste bus om 19:00 uur. 
Weet je niet meer zeker of je via Eventbrite hebt aangegeven gebruik te willen maken van dit gratis busvervoer: via Eventbrite kun je je ticket inzien en eventueel je antwoord m.b.t. het busvervoer aanpassen.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag jouw hond meenemen? Bekijk hier onze speciale Hondenetappe.

 

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!