Overdonderend veel inschrijvingen

Datum: 03-07-2019

We zijn dit jaar overdonderd door de geweldige hoeveelheid inschrijvingen. Al rúim voordat de Boskalis Beach Cleanup Tour begint, is een groot deel van de etappes al vol. En dat ging razend snel. Zelfs op 15 mei, de dag dat we de inschrijvingen dit jaar openden, waren etappe Z6 Kwade Hoek en etappe Z11 Monster - Kijkduin al helemaal vol.

Als je op Eventbrite op de pagina van jouw favoriete etappe rechtsboven klikt op ‘registreren’ zie je het aantal beschikbare tickets voor deze etappe. Als er ‘uitverkocht’ staat, zijn er geen tickets meer. We stellen voor elke etappe een maximumcapaciteit vast om het veilig én gezellig te kunnen houden op het strand.

Het heeft geen zin om een mail te sturen met de vraag of er nog plek is. Wel kun je later nog eens op Eventbrite kijken. Wanneer een deelnemer de inschrijving annuleert, verwerkt Eventbrite dit automatisch en zullen er dus weer tickets beschikbaar zijn. De kans is groot dat dat in aanloop naar de start van de Beach Cleanup Tour gebeurt. Elke dag schrijven een paar mensen zich uit, bijvoorbeeld omdat ze onverwacht op vakantie gaan in augustus. Zo kun je alsnog een ticket bemachtigen.

Op het moment dat dit bericht gepubliceerd wordt, is er op alle Waddeneilanden nog plek.

Fantastisch dat zoveel van jullie samen met ons in actie willen komen voor een schone zee!

NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!