Wij doen mee omdat....in gesprek met iPS Powerful People

Kun je jezelf kort voorstellen?

iPS Powerful People is een toonaangevende organisatie voor personeelsoplossingen in alle aspecten van de maritieme, energie- en civiele industrie.  Als je onze klant of kandidaat bent, delen wij je passie voor de branche. Of het nu gaat om je maritieme, energie- of civiele bouwbaan. iPS is jouw internationale dienstverlener op het gebied van crewing, detachering, recruitment en payroll-oplossingen.

Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op hun eigen corebusiness. We bereiken dit door precies datgene te doen waar we het met elkaar over eens zijn, zowel met de klant als met de kandidaat. Door onze uitgebreide database van cv’s, unieke grensoverschrijdende payroll-oplossingen en een hoge klantgerichtheid, zijn wij in staat om het verschil in de markt te maken.

Waarom doet iPS Powerful People mee met de Boskalis Beach Cleanup Tour?
iPS Powerful People doet mee met de Boskalis Beach Cleanup Tour om een steentje bij te dragen aan het schoner maken van een gezonde Noordzee. Voor ons betekent deelname aan dit initiatief niet alleen het opruimen van afval, maar ook het tonen van onze betrokkenheid bij het milieu en onze verantwoordelijkheid als bedrijf binnen de maritieme, energie- en civiele industrie.

Wat zijn de belangrijkste duurzame doelen van iPS Powerful People?
• Milieubewustzijn vergroten: Wij streven ernaar om zowel binnen onze organisatie als bij onze klanten en kandidaten het bewustzijn over milieu-impact te vergroten.
• Ondersteuning van groene initiatieven: Wij ondersteunen en nemen actief deel aan initiatieven die bijdragen aan een duurzamere wereld, zoals de Boskalis Beach Cleanup Tour.

Waarom moeten mensen meedoen aan de Beach Cleanup Tour?
Omdat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Door gezamenlijk actie te ondernemen, kunnen we een grotere impact hebben en bijdragen aan een schonere en gezondere Noordzee.

Wat zijn jullie tips voor een schone en gezonde Noordzee?

Er zijn een aantal kleine dingen die iedereen al kan toepassen om een schonere en gezondere Noordzee te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

• Laat je afval niet liggen op het strand na een gezellige zomer dag. Zorg dat je altijd iets bij je hebt waar je je afval in kunt doen zodat je dit niet kunt vergeten.
• Drink je water uit een herbruikbare fles, dit zorgt ervoor dat er minder gebruik zal worden gemaakt van single-use plastic.
• Zet anderen aan om zich bewust te worden van de problematiek rondom plastic vervuiling.