Wie is de Van Es Group?

De Van Es Group is een Nederlands familiebedrijf en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een holding van grofweg negen dochterondernemingen. De dochterondernemingen richten zich met name op de internationale verhuur van zwaar materieel in de offshore en civiele constructie industrie, denk hierbij aan de verhuur van zogenaamde jack-up barges voor offshore wind installatie werk, of grote baskets waar kilometerslange offshore wind elektriciteitskabels in getransporteerd kunnen worden. Het materieel wordt verhuurd inclusief vakkundig personeel, waarvoor wij onze eigen crewing organisatie hebben.

Waarom doet de Van Es Group mee met de Boskalis Beach Cleanup Tour?

Sustainability in de zin van het voortzetten van het familiebedrijf en bewustwording van de wijze waarop we de wereld achterlaten voor de volgende generatie is belangrijk voor de Van Es Group. De Beach Cleanup Tour biedt de mogelijkheid om daar invulling aan te geven op een tastbare, leuke en actieve manier in ons eigen werkgebied namelijk de Noordzee!

Wat is het belangrijkste duurzame doel van de Van Es Group?

“Building a sustainable world for our future generations by offering innovating assets from the subsidiaries of the Van Es Group”.

Onze dochterondernemingen dragen bij aan het opruimen van olie- en glasplatforms op zee, de opbouw en onderhoud van windmolenparken, het transport en opslag van offshore wind elektriciteitskabels en het veilig overzetten van mensen en goederen op deze offshore constructies om zodoende een bijdrage te leveren aan het opbouwen van een duurzame wereld voor de volgende generatie!

Waarom moeten mensen meedoen aan de Beach Cleanup Tour?

De Beach Cleanup Tour combineert een gezonde strandwandeling maken met werken voor het goede doel, dat is een combinatie die goed is voor mens en milieu!