Wij doen mee omdat... - In gesprek met EasyToys (EQOM Group)

Kun je jezelf kort voorstellen?

De EQOM Group is een consortium van bedrijven, waaronder EasyToys, die actief zijn binnen de sexual wellness industrie. Wij streven ernaar om taboes rondom het gebruik van seksspeeltjes te doorbreken en op maatschappelijk gebied iets te betekenen voor de omgeving. We geloven dat seksualiteit een belangrijk onderdeel is van het menselijk leven en dat het bespreken en normaliseren ervan bijdraagt aan een gezonde samenleving.

Waarom doet EasyToys mee met de Boskalis Beach Cleanup Tour?

Bij EasyToys zijn we ons ervan bewust dat onze producten en verpakkingen impact hebben op het milieu. We willen echter niet alleen bewustzijn creëren, maar ook actief bijdragen aan het verminderen van onze impact. Daarom nemen we deel aan de Boskalis Beach Cleanup Tour, om samen met anderen onze mouwen op te stropen en een positieve bijdrage te leveren aan het opruimen en schoonmaken van onze natuur.

Wat zijn de belangrijkste duurzame doelen van EasyToys? 

We willen onze impact op het milieu zo klein mogelijk maken. Dit doen we door kleine stapjes te zetten die uiteindelijk een groot verschil maken. Zo scheiden we ons afval binnen al onze processen, van productie tot transport en op kantoor. Daarnaast zijn we bezig met het terugdringen van ons plastic verbruik binnen onze verpakkingen en het verminderen van onze transportbewegingen. Zo hopen we onze duurzame doelen te bereiken en bij te dragen aan een gezondere planeet.

Waarom moeten mensen meedoen aan de Beach Cleanup Tour?
Mensen zouden mee moeten doen aan de Beach Cleanup Tour omdat het belangrijk is om bewust te worden en bewustzijn te creëren over de schadelijke effecten van plasticvervuiling. Daarnaast ook om ons milieu te beschermen en natuurlijk de Noordzee. Het is een geweldige manier om betrokken te raken bij het behoud van onze stranden en de Noordzee.

Wat zijn jullie tips voor een schone en gezonde Noordzee?

Onze tips voor een schone en gezonde Noordzee zijn:

  • Kies voor herbruikbare alternatieven voor plastic.
  • Zorg ervoor dat je afval op de juiste manier weggooit zodat het niet in de natuur terecht komt.
  • Neem deel aan strand- en oceaanschoonmaakacties om bij te dragen aan een schoner milieu.
  • Lees je in over de schadelijke effecten van plasticvervuiling en de impact op ons milieu.
  • Stimuleer anderen om zich bewust te worden van het probleem van plastic vervuiling.
  • Onderneem samen (of alleen) actie om plasticgebruik te verminderen.