Z13. Wassenaar - Noordwijk

13-08-2019
11,5 km
Wassenaar (Strandpaviljoen Sport)
Noordwijk (Strandpaviljoen De Zeemeeuw)
Maritieme etappe
10:00

De etappe van vandaag is een maritieme etappe en staat in het teken van schone scheepvaart. Mensen uit de maritieme sector worden specifiek uitgenodigd om van de gelegenheid gebruik te maken om met elkaar te netwerken, terwijl we ondertussen met elkaar het strand schoonmaken. Maar ook als je niet uit de maritieme sector komt ben je van harte welkom bij deze etappe.

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Wassenaar bij Paviljoen Sport, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen De Zeemeeuw, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Deze etappe wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partners van Platform Schone Scheepvaart.  

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!