Z14. Noordwijk -Langevelderslag

14-08-2019
7,5 km
Noordwijk (Koele Costa)
Langevelderslag (Strandrestaurant Nederzandt)
10:00

De één na laatste etappe... met de finish in zicht maken we nog één groot toeristisch strand schoon. Op deze stranden is een goed verschil te merken met de minder toeristische stranden. Hier ligt in verhouding meer afval van recreanten. Door het brede strand op deze etappe is het ondanks de grote groep nooit echt druk.

Over de etappe

De etappe van vandaag starten we bij strandpaviljoen De Koele Costa in Noordwijk, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Op deze dag loopt MVO Nederland met ons mee. Tevens nodigen zij bedrijven uit hun netwerk uit om mee te helpen opruimen.
Neem van huis je eigen lunchpakket mee, want we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandrestaurant Nederzandt, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wilt maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

 

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!