Z15. Langevelderslag - Zandvoort

15-08-2019
9,5 km
Langevelderslag
Zandvoort (Paviljoen Ahoi)
Einde ZUID • Finish en eindfeest
10:00

Vandaag is een bijzondere etappe, want het is de laatste dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 én de FINISH van de Zuid-route.

Over de etappe

We beginnen deze etappe in Zandvoort bij Paviljoen Ahoi. Daar staat om 10.00 de koffie en thee voor je klaar. Na de uitleg stappen we met zijn allen in de bus en rijden we naar Langevelderslag. Daarstarten we de Cleanup en lopen dan terug naar Zandvoort. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen halverwege met zijn allen op het strand. We verwachten uiteindelijk tussen 15:00 en 16:00 uur in Zandvoort aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Noord-route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken.

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag jouw hond meenemen? Bekijk dan hier onze Hondenetappe.

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!