Z2. Vlissingen - Zoutelande

02-08-2019
9 km
Vlissingen (Panta Rhei)
Zoutelande (Paviljoen Zeeuwse Rivièra)
10:00

Vlissingen heeft buiten de Beach Cleanup Tour toeristisch veel te bieden. Denk aan de Oosterscheldekering, maar ook kunstroutes en het prachtige Middelburg is dichtbij. Dus een verblijf van meerdere dagen combineren met een mooie opruimactie ligt voor de hand!

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we in Vlissingen bij paviljoen Panta Rhei Beach, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen de Zeeuwse Rivièra, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt aangeven of je van deze bussen gebruik wil maken in het inschrijfformulier. Je mag ook vertrekken met eigen vervoer, geef dan ‘nee’ aan in het formulier op de vraag of je van het busvervoer gebruik wilt maken.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Wil je graag je hond meenemen? Kijk dan eens bij de speciale Hondenetappe.

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!