Z9. Maasvlakte

09-08-2019
7 km
Maasvlakte (Paviljoen Stormvogel)
Maasvlakte (Paviljoen Stormvogel)
Hondenetappe
10:00

Dit is hem dan! Voor het 4e jaar op rij de Hondenetappe, gesponsord door Specific. Alles staat in het teken van je hond, maar natuurlijk ook in het teken van afval opruimen. Specific voorziet jou in een heerlijke luxe lunch en je hond van een kleine snack.

Over deze etappe

De etappe van vandaag starten we op de Maasvlakte bij paviljoen de Stormvogel, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Let op: kom op tijd! Later aansluiten is bij deze etappe niet mogelijk, omdat we 's ochtends met bussen naar het strand rijden. We lunchen met zijn allen op het strand, aangeboden door Dechra! Na de lunch vervolgen we onze weg en lopen naar het einde van de Maasvlakte. Daar staat een bus klaar om ons terug te brengen naar de startlocatie, waar we onder het genot van een drankje dat je van ons krijgt, kunnen napraten. 

Bekijk hier een leuk filmpje over de etappe!

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan bij praktische informatie. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.
Deze etappe wordt mede mogelijk gemaakt door Specific

Voorinschrijving 2020 NIEUWSBRIEF STICHTING DE NOORDZEE Foto's BBCT2019 RESULTATEN 2019 Nieuws

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiƫle bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!