Inschrijven

Voor het inschrijven maken we gebruik van Eventbrite. Via de etappe-pagina kom je op de website van Eventbrite terecht en hier kun je je inschrijven voor de betreffende locatie. Je ontvangt dan een 'ticket' met streepjescode in je mailbox. Neem deze mee naar de locatie, zodat wij de streepjescode kunnen scannen. Dit mag een papieren printje zijn, maar we kunnen je ticket ook vanaf je mobiel scannen. Graag zelfs, dit scheelt weer papier.

Doe je mee op meerdere locaties? Schrijf je dan in per locatie. Voor elke locatie ontvang je dan een ticket met unieke streepjescode. Een ticket is geldig voor 1 persoon.

Inschrijven als groep?

Dit kan! Ben je met een groep vrienden en/of familie, dan kun je je als groep inschrijven tot maximaal 10 personen. Wel moet je alle individuele namen en email adressen invullen.

Inschrijven als bedrijf?

Dit kan! Stichting De Noordzee vindt het heel waardevol én leuk als bedrijven meedoen met de Boskalis Beach Cleanup Tour. Het vergroot de bewustwording van plasticvervuiling in zee en op de stranden bij het bedrijfsleven. Zo kunnen er in de toekomst mogelijk nieuwe verbindingen en samenwerkingen ontstaan. Omdat het bestaan van de Boskalis Beach Cleanup Tour samenhangt met partners en sponsoren, wil Stichting De Noordzee haar partners en sponsoren de exposure geven die zij verdienen.

Daarnaast is de Boskalis Beach Cleanup Tour een evenement voor vrijwilligers voor iedereen uit het hele land die hier aan mee wil doen. Om de vrijblijvendheid te garanderen kun je als bedrijf met maximaal 10 deelnemers aanmelden.

Als je als bedrijf mee wilt lopen zonder verdere afspraken wat betreft samenwerking, dan kun je je inschrijven onder bepaalde voorwaarden:

  • Met maximaal 10 collega’s (10 personen via het inschrijfformulier van Eventbrite)
  • Voor maximaal 2 verschillende etappes
  • Tijdens de beach cleanup in neutrale kleding meehelpen – niet met promotie en/of bijvoorbeeld in bedrijfsshirts

Als bedrijf inschrijven met meer dan 10 medewerkers?

Dat kan! Als zogenaamde ‘Vriend van’ kunnen we plekken voor je reserveren op één etappe. Als Vriend maak je de Tour mede mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie.

Inschrijven als maatschappelijke en/of natuurorganisatie?

Dit kan! Stichting De Noordzee vindt het heel goed als maatschappelijke en/of andere natuurorganisaties meedoen met de Boskalis Beach Cleanup Tour. Zo kunnen er in de toekomst mogelijk nieuwe verbindingen en samenwerkingen ontstaan. Zie voor verdere informatie de tekst over inschrijven als bedrijf hierboven.