Locaties

Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De opruimactie start op zaterdag 1 augustus 2021 op twee locaties - in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 locaties waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute in Bloemendaal en Zandvoort op 15 augustus.

Je kunt ervoor kiezen om op één of meerdere locaties mee te helpen met het strand schoonmaken. Kijk hier voor een overzicht van alle locaties.

Thema-locaties

Iedere locatie is uniek. Zo worden sommige locaties gesponsord door een partner van de Beach Cleanup Tour. Andere locaties kennen een bijzonder thema. De afgelopen jaren was er bijvoorbeeld een maritieme etappe, een hondenetappe, een sportieve etappe en een werelderfgoed etappe.

Op de etappe-pagina vind je per locatie de gedetailleerde informatie (start- en eindtijd en bijzonderheden). Als je je hebt aangemeld, word je via de mail op de hoogte gehouden. Kijk hier voor alle bijzonder etappes dit jaar.