Vervoer & parkeren

Je komt altijd op eigen gelegenheid naar de locatie. Dit kan lopend, per fiets, met openbaar vervoer of met de auto.

Fiets
Je fiets kun je in veel gevallen op eigen risico stallen vlakbij de strandtent van de Noordzeekraam. Zorg ervoor dat je deze goed op slot zet, liefst ergens aan vast.

Openbaar vervoer
Kijk voor de route vanaf jouw huis naar de startlocatie (en terug) op www.9292ov.nl. Niet alle locaties zijn goed aangesloten op het openbaar vervoer netwerk. Het kan zijn dat je een stukje moet lopen.

Auto
Kom je met de auto naar de locatie dan kun je je auto in veel gevallen parkeren vlak aan het strand. Onderzoek zelf de mogelijkheden voor jouw locatie. Let op: parkeergelegenheid bij de locaties is in veel gevallen hoge kosten voor betaald parkeren! Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Carpoolen/samen rijden
Gezien de omvang van de Beach Cleanup Tour en de logistieke organisatie van de etappes, lukt het ons niet om gezamenlijk vervoer, bijvoorbeeld een carpool systeem, te faciliteren, zodat je kunt samenreizen. Wil je met iemand samen naar de locatie rijden of je auto delen, kijk dan even op www.blablacar.nl (carpool initiatief van de ANWB) of iemand een rit aanbiedt. Hier kun je ook aangeven op welk traject je graag met iemand wilt meerijden. Let op: carpoolen is op eigen risico.