Etappes

Je kunt je nu inschrijven voor de 7de editie van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. Van 1 tot en met 15 augustus wordt de héle Noordzeekust weer schoongemaakt. Er zijn in totaal 31 etappes. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt er zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Noord- & Zuidetappes

Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen: één etappe in het noorden en één etappe in het zuiden van het land. Deze staan aangegeven met bijvoorbeeld N1 (noordelijke etappe 1, op 1 augustus) en Z1 (zuidelijke etappe 1, op 1 augustus). Het nummer staat zowel voor de etappe als voor de datum in augustus. Hieronder vind je de etappes en de informatie per etappe, zoals de start- en finishlocatie, de verzameltijd en het aantal kilometer. De noordelijke etappes zijn blauw gekleurd, de zuidelijke etappes oranje. Deze kleuren komen overeen met de kleuren op de kaart.

Inschrijven

Sommige etappes zitten al snel vol. In dat geval staat er op de Eventbrite-pagina 'uitverkocht'. We houden ons aan een maximumcapaciteit per etappe i.v.m. veiligheid en andere praktische overwegingen. Zo blijft het gezellig op het strand.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2019 en Stichting De Noordzee? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief - de ZEEmail.


 

Samen voor een gezonde zee

Vind je de Beach Cleanup Tour ook belangrijk?
Ondersteun ons eenmalig met een kleine financiële bijdrage.
We kunnen je hulp goed gebruiken!

Draag nu bij!